Laatste
nieuws
Wilt u weten wat uw huis waard is?
Doe de gratis waardescan!

Privacyverklaring Woonstad Groningen

1 januari 2018

Uw privacy is voor Woonstad Groningen van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website van Woonstad Groningen allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Woonstad Groningen.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke uiting staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Via het portaal kunt u dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Bij het surfen op onze website gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Woonstad Groningen
info@woonstadgroningen.nl

 

Poll

IS FC GRONINGEN AL KLAAR OP DE TRANSFERMARKT?
Laatste Nieuws
Donderdag 21 november Derde Helft (389) donderdag 21 november 2019

Een dreigende rel in aanloop naar het  Groninger Sportgala, dat voor 2 december staat gepland in MartiniPlaza, is in de kiem gesmoord. Wat was het geval?

Lees meer »
Donderdag 21 november Derde Helft (389) donderdag 21 november 2019

Een dreigende rel in aanloop naar het  Groninger Sportgala, dat voor 2 december staat gepland in MartiniPlaza, is in de kiem gesmoord. Wat was het geval?

Lees meer »
Woensdag 13 november Derde Helft (388) dinsdag 13 november 2019


Over ruim twee jaar zal de overwinning op Bommen Berend, alias de oorlogzuchtige bisschop van Münster, extra feestelijk worden gevierd in de stad Groningen. Want dan, op 28 augustus 2022, is het exact 350 jaar geleden dat dat gebeurde, onder aanvoering van de ingehuurde beroepsstrijder Carl Rabenhaupt. Met wat voor evenementen dat herdacht gaat worden is uiteraard nog niet bekend, al zal er heel wat traditioneels bij zitten, zoals de paardenkeuring en het nachtelijke vuurwerk. Wellicht wordt er ook ruimte gegeven aan een etappe van de weer in ere herstelde Deutschlandtour voor wielerprofs.

Lees meer »
Woensdag 16 oktober Derde Helft (387) dinsdag 15 oktober 2019

Twee dagen na de 33ste Vier Mijl van Groningen opmerkelijk nieuws vanuit de organisatie van de loopfestijn. Racedirector Elske Dijkstra stopt er mee. Ze vertrekt ook bij het sportbureau Golazo Noord-Nederland. Elske is twintig jaar betrokken geweest bij de Vier Mijl. Ze begon als freelancer en toen ze in dienst trad bij Topsport Noord-Nederland van wijlen Grietje Pasma, werd ze manager marketing en communicatie. Daarna kreeg ze een rol als Senior Projectmanager en laatstelijk, nadat Grietje met pensioen was gegaan, racedirector.
 

Lees meer »
Dinsdag 24 september Derde Helft (386) dinsdag 24 september 2019

Donar zette de opening van haar thuisseizoen 2019-2020 in met een majestueus hapjesfestival in de businesstroom van Martiniplaza. Met dank aan de firma Bidfood, die de Derde Helft van de wedstrijd tegen Benfica opluisterde met stijlvol gepresenteerde keur aan bittergarnituren. De in satehsaus gedrenkte gehaktballetjes waren hét succesnummer, maar ook de andere hapjes gingen er in als..... koek. Het gebaar van Bidfood verzachtte de vroege uitschakeling voor deelname aan de Champions League zicht- en hoorbaar. De algemene opinie: Dit smaakt naar meer. Waarvan acte graag, Bidfood!

Lees meer »