Laatste
nieuws
Wilt u weten wat uw huis waard is?
Doe de gratis waardescan!

Wonen & inrichting

Dagelijks worden consumenten geïnformeerd en getriggerd door bedrijven werkzaam in de woningmarkt om hun producten of diensten af te nemen. Het is hierbij vaak niet meer voor de consument te onderscheiden welk bedrijf betrouwbaar is, prijstechnisch marktconform handelt, afspraken goed nakomt en uiteindelijk de juiste service levert.

Woonstad Groningen wil u onafhankelijk adviseren over en in contact brengen met bedrijven in Groningen, op het gebied van wonen en inrichting, waar u vertrouwen in kunt hebben en tevens aan de vereiste kwaliteit voldoen. De ondernemingen zijn door ons beoordeeld en goedgekeurd waardoor u ervan uit kunt gaan met een solide partij uw woonwensen te kunnen realiseren.

Bent u op zoek naar een onderneming werkzaam in een van onderstaande sectoren vult u dan onderstaand contact formulier in met uw wensen. Wij zorgen dat er contact met u wordt opgenomen voor een passend advies.

• Keuken
• Sanitair 
• Tuinaanleg 
• Schilder en stukwerk 
• Inrichting (vloeren en raambekleding) 
• Installatiewerkzaamheden

Ontdek welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn

Een rapport met de mogelijkheden op een rij

Je wilt energie en geld besparen, de kou in huis aanpakken of duurzamer leven. Maar hoe doe je dat? Welke mogelijkheden zijn er voor jouw huis? Dat ontdek je met de online Quickscan op de landelijke website Reimarkt.nl. Je beantwoordt een paar vragen over je huis en woonsituatie. Voor sommige vragen hebben we het antwoord al vooraf gegeven op basis van het gemiddelde. Klopt het niet? Dan kun je dit zelf nog wijzigen. Na afloop krijg je een overzicht met alle energiebesparende maatregelen die passen bij jouw woning. Vraag het rapport aan voor een volledig advies, dat helpt je bij de volgende stap!

 

Poll

Rentestijging Bent u bang voor het steeds verder stijgen van de rente?
Laatste Nieuws
Maandag 31 oktober De John Schokker Foundation gaat verder als Stichting Sporttalent Noord

De John Schokker Foundation gaat verder als Stichting Sporttalent Noord en ook Drentse sporttalenten kunnen nu een beroep doen!

Lees meer »
Maandag 31 oktober De John Schokker Foundation gaat verder als Stichting Sporttalent Noord

De John Schokker Foundation gaat verder als Stichting Sporttalent Noord en ook Drentse sporttalenten kunnen nu een beroep doen!

Lees meer »
Website Woonstad Groningen live! Dinsdag 15 januari Website Woonstad Groningen live!

Onze website staat nu in de lucht.

Lees meer »
Woonstad Groningen gelanceerd Dinsdag 1 januari Woonstad Groningen gelanceerd

Woonstad Groningen gelanceerd

Lees meer »